• darkblurbg

Kom jij in je werk jongeren en ouders / opvoeders met persoonlijkheidsproblematiek of een een persoonlijkheidsstoornis tegen? Weet je niet zo goed hoe je met deze problematiek om kunt gaan, twijfel je of je 'het wel goed doet' of wil je er juist meer over weten? Dan is deze training iets voor jou. 

In deze 2-daagse training komen alle persoonlijkheidsstoornissen volgens de DSM-V aan bod. We gaan dieper in op de meest voorkomende persoonlijkheidsstoornissen zoals de bordelinepersoonlijksstoornis, de vermijdende en afhankelijke persoonlijkheidsstoornis, narcistische persoonlijkheidsstoornis en de antisociale persoonlijkheidsstoornis. Ook komen depressie, psychose, automutilatie, dissociatie en suïcide aan bod.  

Tijdens deze training leer je hoe een persoonlijkheidsstoornis ontstaat, welke gedragspatronen er zijn, hoe deze te herkennen zodat je hierop kunt anticiperen en hoe je met de persoonlijkheidsstoornis om kunt gaan. De training biedt kennis, herkenning en praktische handvatten in de vorm van verschillende gesprekstechnieken en interventies.       

                                                                                              

Doelgroep: Jeugdprofessionals, jeugdconsulenten, (gezins-)voogden en schoolmaatschappelijk werkers.               

 

Deze training wordt In Company gegeven.   

 

Maximaal aantal deelnemers: 16.                                                              

 

Inclusief lesmateriaal, excl. lunch.     

 

SKJ accreditatiepunten: 14 punten.                                 

 

Kosten per deelnemer: 229,- euro.               

 

Afbeeldingsresultaat voor logo skj